Aquacentrum Malkander

Aquacentrum Malkander

Lekker zwemmen en spetteren; kom genieten in Aquacentrum Malkander. Ontdek de verschillende binnen- en buitenbaden, de supersnelle glijbaan of ontspan van de wellness zoals de whirlpool, stoomcabine en zonnebanken.Voor kinderen worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Zo swing je iedere maand op de nieuwste hits tijdens het Discozwemmen. Tijdens vakanties doe je gratis mee aan de extra activiteiten zoals watervoetbal en de glijbaanrace.

Activiteiten

Bent u op zoek naar meer inspannende activiteiten? Doe mee met onze diverse Aquasporten zoals AquaSpinning of dans mee op de swingende muziek tijdens AquaZumba. Voor iedereen wordt een passende les aangeboden; maak kennis met onze lessen.

De koffie staat voor u klaar!

In de gezellige horecagelegenheid van Aquacentrum Malkander kunt u voor, tijdens of na het zwemmen genieten van een heerlijke kop koffie met vers gemalen bonen. Een lekkere muffin of gebak erbij en u krijgt weer nieuwe energie om te gaan zwemmen. Tussen de middag meer zin in een lekkere tosti of patat voor de kids? Dat kan! En als lekkere afsluiter; een softijsje.

Reguliere openingstijden, activiteiten en tarieven